کاخ سفید: نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه کرم ابوسالم موافقت کرد حمله موشکی مقاومت اسلامی عراق به «عسقلان» رسانه عبری: تهاجم به رفح در کابینه اسرائیل تصویب شد فرانسه اعزام سرباز به اوکراین را تکذیب کرد روسیه انگلیس را تهدید کرد | هشدار مسکو: مواضع نظامی انگلیس را هدف قرار می‌دهیم بارزانی: اجازه نمی‌دهیم از اقلیم کردستان به امنیت ایران لطمه بزند تماس تلفنی ۳۰دقیقه ای بایدن و نتانیاهو درباره رفح ترامپ در دادگاه آمریکایی باز هم جریمه شد کارشناسان سازمان ملل: برخی از قربانیان در غزه، شکنجه و زنده دفن شده‌اند جزئیات دیدار رئیس حشدالشعبی با بشار اسد توضیح شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب درباره فهرست دور دوم انتخابات مصر سطح آماده‌باش را در شمال سینا افزایش می‌دهد گروسی با امیرعبداللهیان در تهران دیدار کرد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) نیچروان بارزانی با رهبر انقلاب دیدار کرد مصر: گذرگاه رفح برای تردد مسافران بسته نشده است دفتر اطلاع‌رسانی فلسطین از قصد دشمن برای حمله به رفح خبر داد فرانسه با حمله به رفح مخالفت کرد اسلامی: اراده رسیدن به تولید ۲۰هزار مگاوات برق اتمی تا سال ۱۴۲۰ را داریم سردار ایزدی: پدافند غیرعامل در مسیر رو به رشدی قرار گرفته است
سرخط خبرها

ادامه کار نمایندگان فعلی افغانستان و میانمار در سازمان ملل

  • کد خبر: ۱۴۰۳۸۰
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
ادامه کار نمایندگان فعلی افغانستان و میانمار در سازمان ملل
مجمع عمومی سازمان ملل برای دومین مرتبه تصمیم‌گیری در مورد اینکه آیا حاکمان طالبان در افغانستان و حاکمیت نظامی میانمار می‌توانند سفیر به سازمان ملل در نیویورک اعزام کنند یا خیر، به تعویق انداخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری رویترز در این باره نوشت، مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی سازمان ملل بدون رای‌گیری تصمیم کمیته اعتبارنامه سازمان ملل را تصویب کرد. همچنین این کمیته ۹ عضوی که شامل روسیه، چین و ایالات متحده است، تصمیم‌گیری در مورد ادعاهای دوگانه روی کرسی لیبی در سازمان ملل را به تعویق انداخته بود.

به تعویق انداختن تصمیم‌گیری در مورد میانمار، افغانستان و لیبی موجب می‌شود تا نمایندگان فعلی این کشورها در پست‌هایشان باقی بمانند. با این حال کمیته مذکور گفته است که این امکان وجود دارد تا پایان دوره هفتاد و هفتم مجمع عمومی سازمان ملل که سپتامبر سال آتی میلادی به پایان می‌رسد، دوباره تجدید نظر صورت بگیرد.

بار دیگر طالبان افغانستان و حاکمیت نظامی میانمار برای در اختیار گرفتن کرسی‌های کشورشان در سازمان ملل که هم‌اکنون در اختیار نمایندگان دولت سرنگون شده قبلی است، درخواست داده‌اند. پذیرش حاکمیت طالبان یا حاکمیت نظامیان میانمار توسط سازمان ملل، گامی به سوی به رسمیت شناخته شدن بین‌المللی آنها خواهد بود.

همچنین امسال دو ادعا روی کرسی لیبی در سازمان ملل ارائه شد؛ این کرسی هم‌اکنون در اختیار «دولت وحدت ملی» در طرابلس است و «دولت وفاق ملی» به رهبری فتحی باشاغا که پارلمان شرق این کشور هم از او حمایت می‌کند، روی آن کرسی ادعا دارد.

طالبان افغانستان هم اواسط اوت سال گذشته، قدرت را از دولتی که از طرف جامعه بین‌المللی به رسمیت شناخته می‌شد، گرفت. زمانی که طالبان بین سال‌های ۱۹۹۶ و ۲۰۰۱ در افغانستان قدرت را در دست داشت، سفیر دولتی که آنها سرنگون کردند، همچنان پس از اینکه کمیته اعتبارنامه سازمان ملل تصمیم‌گیری در مورد این کرسی را به تعویق انداخت، نماینده کشورشان در سازمان ملل باقی ماند.

در میانمار هم، نظامی‌ها قدرت را در فوریه سال گذشته از آنگ سان سوچی، دولت منتخب گرفتند و الان دعوا بر سر اینکه چه کسی باید نماینده این کشور در سازمان ملل باشد، به وجود آمده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->